Itt olyan részben for-profit termékek és szolgáltatások szerepelnek, amelyek nem a befektetési területtel vannak közvetlen összefüggésben, de próbáltam őket és mind minőség, mind az SRI alapelveknek magas színten megfelelnek. Az itt szereplő cégek egyikével sem állok szerződéses kapcsolatban.

 

 

Ecolife Magazin - Évente 4-6 alkalommal megjelenő életmód magazin, amely fenntartható megoldásokkal, e-mobilitással, felelős üzleti magatartással, előremutató technológiákkal, és a világ számos pontjáról felhozott jó példákkal foglalkozik. SRI témakörben több alkalommal publikáltam az újságban. A kiadványt zöld nyomdában készítik el.

 

 

Steezy Cafe - Kedves kis kávézó egy percre a Ferenciek terétől. Kizárólag bio és Fairtrade kávét kínálnak, emellett az elvitelhez adott poharaik lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet, ráadásul a papírgyűrűben magok vannak, ezzel egy új növényt is kikelthetünk vele. Kutyabarát hely.

 

 

Zöldpolc webáruház - Rengeteg környezetbarát terméket árúsító, kis családi vállalkozás által vitt online bolt. Külön előny, hogy a legtöbb online webáruházzal szemben van offline üzletük is, ahol számos termék közvetlenül is megtekinthető.