Intelligens Befektetés egy Jobb Jövőbe. Egyszerűen.

 

Kapj szofisztikált befektetési tanácsot, érj el magasabb hozamot, alacsony költségek mellett, miközben a társadalomra és a környezetre is pozitív hatást gyakorolsz.


A Blueopes egy induló, még engedélyeztetés előtti portfóliókezeléssel foglalkozó vállalat. Az oldalra látogatva nincs más dolgunk, mint megadni a befektetett összeggel eléri kívánt célt, és minden más rajtunk múlik. Összegtől függetlenül mindenki személyre szabott portfóliót kap, amit a rendszerünk folyamatosan kezel, újrasúlyozza és figyeli, hogy a célok teljesülnek-e. Sőt, kifejezetten olyan portfóliókat állítunk össze, ami megfelel a pozitív szűrésű Társadalom- és Környezettudatos Befektetések szabályainak.

 

Befektetési módszertan

 

A Blueopes olyan diverzifikált befektetési portfóliókat alkalmaz, amelyben megtalálhatóak az állampapírok, részvények, ETF-ek. Az összeállítás és újrasúlyozás során a legkomolyabb akadémiai hátterű elméletek kerülnek implementálásra, miközben a személyes kockázati profilt és az adózással kapcsolatos hatékonyságot is figyelembe veszik.

 

Mindemellett a Blueopes a személyes értékprefenciákat is kiemelten fontosnak tartja és jelenleg tíz különböző kategória prioritási sorrendbe állíthatóságával lehetővé teszi, hogy az ügyfelek eldönthessék: mely területeket tartják igazán jelentőségteljesnek. A területek az alábbiak:

 

- Tiszta energia

- Tiszta víz

- Erdők védelme

- Női egyenjogúság a munkahelyen

- Kisebbségek egyenjogúsága a munkahelyen

- Organikus élelmiszerek

- Helyi közösségekkel való együttműködés

- Felelősségteljes, esélyelvű oktatás

- E-mobilitás

- Egészséges életmód

 

Az ún. ESG elemzés (Környezetvédelem, Társadalom, Felelős Vállalatirányítás analízise) nemcsak etikai kérdés, hanem megfelelő használat mellett komoly potenciális hozamnövelő tényező is.

 

A Blueopes előnyei:

 

Perszonalizált. A Blueopes mindenre képes, amire egy privát bankár. A szofisztikált befektetési modelljeink teljes mértékben figyelembe veszi az egyedi célokat, élethelyzeteket és prefenciákat. Ráadásul akár azonnal megváltoztatjuk a portfóliót ha azt látjuk, hogy az említett tényezőkben változás következik be.

 

Alacsony költségszint. Nincsenek rongyrázós irodák világszerte. Nincs csillagászati fizetés az ún. tanácsadóknak. A díjstruktúránk a hosszú távú megtakarítást ösztönzi a folyamatos kereskedés helyett.

 

Automatizált. Megoldásunk a nap 24 órájában, a 7 minden egyes munkanapján működik. Nem úgy kezeljük ügyfeleink pénzét, mint egy részeg szerencsejátékos, aki egyik asztaltól a másikig szaladgál a kaszinókban, hanem hosszútávú portfóliókat építünk fel, stabil vállalatokból. Minimalizáljuk az szubjektív megítélés szerepét, és eltüntetjük a súlyos emberi hibák költségeit.

 

Biztonságos. Ügyfeleink pénze biztonságban van, nincsenek hajmeresztő tőkeáttételes ügyletek, saját kereskedés, a tőke egyedi számlákon található, megbízható partnereinknél.

 

Transzparens. Nincsenek rejtett költségek. Azonnal tudni lehet mi van az ügyfelek számláján.

 

Diverzifikált. A Blueopes a klasszikus és a modern befektetés elemzési és kezelési elméleteket egyesíti rendszerében, hogy az összes egyedi igényt, személyes értékpreferenciát magában foglalhasson.

 

Könnyű feliratkozás. Nincsenek időrabló egyeztetések és találkozók, nem kell utazni, és nem kell milliókat fizetni a tanácsadóknak. Szofisztikált befektetési tanács és portfóliókezelés minden gond nélkül.

 

Persze ez a megoldás sem tökéletes. Vannak, akik számára a Blueopes nem jelent optimális megoldást. Ők azok, akiknek sokszáz millió forint, vagy még több megtakarítása van, és az komplex, automatizmusok által nem feldolgozható, egyedi paraméterek meghatározását követeli meg. Emellett az oldal egyelőre azoknak sem elérhető, akik nem beszélnek legalább alapszinten angolul.

 

Mindenki más számára a Blueopes ideális megoldást nyújt, legyen szó az alábbi három fő befektetési cél bármelyikéről:

 

- Nyugdíjcélú megtakarítás, vagy annyi pénzt gyűjteni, hogy többé ne kelljen (a pénzért)

- Gyűjtés komolyabb beruházás érdekében (pl. egy új ház vásárlása).

- Biztonsági tartalék képzése (pl. ha valaki elvesztené az állását.

 

A Blueopes egy engedélyezés előtti szolgáltatás, így aktív portfóliókezelés még nem történik, de egy rövid ízelítőt már most is lehet kapni, ha ellátogatsz az oldalra és megválaszolsz néhány kérdést (ez mintegy két percet vesz igénybe).

 

www.blueopes.com