A BlueMorphoInvestments.hu-n található valamennyi tartalmat szerzői jog védi, annak bármilyen másolása vagy terjesztése kizárólag a tulajdonos írásos hozzájárulásával lehetséges. Bármely információ átvétele és közzététele csak az oldalra mutató hivatkozással történhet. Internetes hivatkozás esetén az oldalon linket is el kell helyezni, amely a BlueMorphoInvestments.hu főoldalára (www.bluemorphoinvestments.hu) mutat.


A Blue Morpho Investments név és logó bejegyzett védjegy. A logó felhasználásához a tulajdonos írásos hozzájárulása szükséges.


Az oldal tulajdonosa lehetőségei szerint minden információt ellenőriz, amely az oldalon közlésre kerül. Ennek ellenére előfordulhat, hogy szándékos félrevezetés, vagy adatszolgáltatási, technikai hiba esetén a közzétett információ nem felel meg a valóságnak. Ezért az üzemeltető nem vállalja a felelősséget a valóságnak nem megfelelő információkból adódó károkért.


Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot bármely információ közlésének felfüggesztésére, megszüntetésére, tartalmának módosítására. 


Fenntartom a jogot, hogy a hozzánk érkező levelek tartalmát, és az arra adott választ, akár azok egyes részleteit, a levél küldőjének nevével, de más személyi adatának közlése nélkül weboldalon közzétegyem. A levél vagy email küldője annak elküldésével ezt tudámásul veszi és ehhez kifejezetten hozzájárul.

 

A jelen oldalon található információk a szerző magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Az oldal tulajdonosa mindennemű felelősséget kizár az információk felhasználásából adódó károkkal kapcsolatban. Bármilyen befektetési döntés előtt javasolt befektetési tanácsadó segítségét igénybe venni, ez az oldal csak a tájékozódást segíti elő, de nem ad pontos javaslatokat.

 

Az oldalon található információk egészének vagy annak egy részének másolása, közlése, vagy egyéb formában történő felhasználása kizárólag a tulajdonos írásbeli hozzájárulásával történhet, amennyiben a felhasználás paraméterei az alábbi CC licensztől eltérnek: CC BY-NC-SA 2.5. Az elemzések és adatlapok kizárólag tájékoztató jellegű információkat tartalmaznak, és nem jelentenek felhívást bármely pénzügyi instrumentumban való pozíció felvételére. Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget az információkból való következtetések levonásából eredő esetleges károkért.

 

 

Faluvégi Balázs

 

 

Utolsó módosítás: Budapest, 2016. Augusztus 17.

 

Javasolom továbbá, hogy olvasd el a további nyilatkozatokat:

 

Adatvédelem

Értékek

Függetlenségi Alapelvek

Papírmentes Iroda